• 11
  • wuxichenghong
  • banner
  • 医药

Produk kami

  • ngeunaan-usshow1
  • ngeunaan-usshow2

percanten supplier pantes

Pamimpin di asétat Industri-Wuxi Yangshan Biokimia Co., Ltd.

Kusabab yayasan dina 2001, Wuxi Yangshan Biokimia Co., Ltd. (Hereinafter disebut Yangshan Biokimia) geus devoted mun asétat R & D na Produksi. Di industri asétat, urang anu ngan hiji pikeun ngadopsi Siemens purwakarta System jeung HACCP (Kelas 100.000) Beresih bungkusan Line.

nempo More
Urang diajar, URANG Buruh, URANG mingpin!
Supplier dipercaya uyah asétat seluruh dunya

otomatis asétat

  • pabrik

    pabrik

  • kualitas Inspection

    kualitas Inspection

  • gudang

    gudang

batur sapagawean

  • logo BASF
  • logo LANXESS
  • Bayer-Logo
  • 立 邦
  • Henkel
  • hawa produk
  • kade
  • LOREAL
  • MERCK
  • FUJIFILM
  • roquette
  • Halliburton
  • DU PONT
  • ORICA
  • BRENNNTAG
  • 三星
WhatsApp Online Chat !